Danmarks bedste ferieby!

 

 

Ebeltoft har det hele! Når I holder ferie i luksussommerhus, får I samtidig adgang til masser af spændende aktiviteter for hele familien - både inde og ude.

 

Tag en spadseretur i den idylliske Ebeltoft by med de toppede brosten. Besøg Fregatten Jylland - det restaurerede krigsskib - og smut en tur på Ebeltoft Glasmuseum, der er et af de bedste af sin slags. Byen er i det hele taget kendt for glas- og keramisk kunst og brugskunst, så hold øje med de mange små gallerier rundt omkring.

 

Djursland har landets største koncentration af spændende dyreparker og dyreoplevelser: Få et hajgys i Kattegatcentret eller kom til troperne i Randers Regnskov. Du kan også opleve bjørne, ulve, isbjørne og 300 andre dyrearter i Skandinavisk Dyrepark, og endelig byder Ree Park på geparder, løver, giraffer, bison, falkonershow og alt det andet, en rigtig safaripark kan vise frem.

 

Et af højdepunkterne på Mols er Bjørn Nørgaards enestående og meget omdiskuterede altertavle og knæfald i Knebel Kirke. Bestemt et besøg værd. Og ikke så langt derfra finder I Jyllands eneste rundkirke i Thorsager.

 

Køreturen til den femstjernede turistattraktion Djurs Sommerland er ikke særlig lang, og i sommerhalvåret er det et garanteret hit hos små og mellemstore familiemedlemmer.

 

Hvis naturen trækker, kan vi anbefale en vandre-, cykel- eller køretur i Mols Bjerge, som er udpeget som en af Danmarks nationalparker. Bestig Trehøje og nyd de smukke naturscenerier.

 

Nåh ja - og så er Århus altså ikke mere end 30 minutters kørsel fra Ebeltoft, hvis sommerhuset med masser af aktiviteter og alt dette ikke er nok.

Fotos: Destination Djursland 

 

 

 

Menu

Forside

Luksussommerhuse

Pris, booking og FAQ

Børnevenlige huse

Ferie i Ebeltoft

 

 

Turistlinks:

Visit Djursland

Hjemmeside for Djurslands turistbureau, der dækker både Djursland, Mols og selvføgelig Ebeltoft. Her er masser af links til endnu flere familieaktiviteter og spændende steder, end du finder herunder.

 

MUSEER OG HERREGÅRDE

Fregatten Jylland

Glasmuseet Ebeloft

Clausholm Slot

Gl. Estrup - Herregårdsmuseet.

 

ACTION OG LEG

Auning Kart Park

Djurs Sommerland

 

DYR & DYREPARKER

Kattegatcentret

Randers Regnskov

Skandinavisk Dyrepark

Ree Park - Ebeltoft Safari

Munkholm Zoo

 

KIRKER

Thorsager Rundkirke

Knebel Kirke

 

LYSTFISKERI

Kystfiskeri

Put & Take søer i Østjylland

 

Luksussommerhuse i Ebeltoft med plads til op til 24 gæster